Kokt Hans o Greta.nu » Skor

Kokt Hans o Greta.nu

Välkommen till webbplatsen "Kokthansogreta.nu" - En journalistisk webbplats, startad år 2009, som består av konsumentjournalistik, litteratur, kåserier, och molnbaserade appar !

Welcome to our website "Kokthansogreta.nu" - A journalistic website, started in 2009, composed of consumer journalism, literature, columns, and cloud-based apps !


KHOG/Ih Z 2 (982x120)

Använder du en mobil enhet ? - dubbelklicka i detta område, så blir texten större !    Do you use a mobile unit ? - For larger text, doubleclick in this area !

Så förstorar du dina skor – 3 steg !

_____

Behöver Du göra dina skor större ?

Kanske värker det i fötterna, när du går ?

- Så här enkelt är det att förstora ett par trånga skor !

.

Kanske har du ett par skor därhemma, som du upplever är alldeles för trånga. Kanhända du lider av ledgångsreumatism, och har smärta på vissa ställen på fötterna, och tycker att skorna “trycker” på dessa onda ställen ? – Då kan det hjälpa att göra sina skor större ! Vi guidar dig igenom hur man med hjälp av skoblock, eltejp, och bomull, kan förstora vilka skor som helst – oavsett material !

Du kan börja med att plocka fram ett par skoblock, i valfritt material. Här nedan ser du exempel på två typer av skoblock som man brukar kunna hitta därhemma:

.

Ta sedan fram en rulle eltejp, och en bit bomull, eller fetvadd:

.

.

Steg 1 – Fäst bomullen på skoblocket

Rulla ihop bomullen till en liten klump, och fäst bomullen på valfritt ställe på skoblocket, där du behöver förstora dina skor. – Använd eltejpen till att fästa bomullen med:

.

Så här kan det exempelvis se ut, när man har virat fast bomullen på skoblocket. På just den här bilden visas ett skoblock, med vilket man vill förstora höjden på skon:

.

Steg 2 – Skölj skorna med ljummet vatten

Ta sedan fram de skor som du vill förstora, och blöt upp dem ordentligt i ljummet vatten – både invändigt och utvändigt. Du kan också ställa skorna i en vattenbalja, om du vill. När skorna är fuktiga, går de lättare att töja:

.

Steg 3 – För ned det förstorade skoblocket i skon

Nu avslutar du med att köra ned ditt nya skoblock i skon. Tänk också på att placera skoblockets träkula i hälen på skon, så att det blir lite tryck i skon. – Låt nu skorna stå och töja sig ett par dygn. Du kan ställa dem på ett tvättställ, eller på handdukshängaren ovanför ditt badkar. - Klart !

.

Det som är bra med att använda detta tillvägagångssätt, med skoblock, bomull, och eltejp, är att det är möjligt att förstora sina skor på vilket ställe man vill, och hur man vill. – Det är bara ens egen fantasi som sätter gränsen för hur man kan göra.

.

Lycka till !

.

SPARA I FIL / SKRIV UT, HÄR

.

     Kommentera artikeln,  HÄR

.Du kanske också gillar: / You may also like: Title of the document .
SPARA I FIL / SKRIV UT, HÄR > - SAVE TO FILE / PRINT, HERE >
Gilla oss på Facebook / Like us on Facebook:
Läs artikeln ren, HÄR > / Simple version, HERE >

Permalänk till denna artikel / Permalink to this article:

http://kokthansogreta.nu/?p=20239

För att kommentera artikeln, klicka på den gröna knappen med det vita krysset på: / To comment this article, press the green button with the white cross on it:
     

ANNONSER / ADS:
.

.
.KHOG/Ih Z 7 (670x250)


Nav./Exit:

 Läs / Read

 Meny/Menu

 Bookmark

 Stop scroll

 Hem/Home

 Print / Save

 Appar

 Apps

 bing >

 DuckGo >

 facebook >

 Google >

 hitta.se >

 Merinfo >

 Privatelee >

 Spotify >

 Wikipedia >

 YAHOO! >

 Yandex >

 YouTube >

O
p
e
n

-

A
P
P
S

-

C
l
o
s
e
© Kokt Hans o Greta.nu