Kokt Hans o Greta.nu » Skrivarkabel

Kokt Hans o Greta.nu

Välkommen till webbplatsen "Kokthansogreta.nu" - En journalistisk webbplats, startad år 2009, som består av konsumentjournalistik, litteratur, kåserier, och molnbaserade appar !

Welcome to our website "Kokthansogreta.nu" - A journalistic website, started in 2009, composed of consumer journalism, literature, columns, and cloud-based apps !


KHOG/Ih Z 2 (982x120)

Använder du en mobil enhet ? - dubbelklicka i detta område, så blir texten större !    Do you use a mobile unit ? - For larger text, doubleclick in this area !

Så byter du skrivarkabel – bra tips !

_____

Fungerar inte din skrivare ?

Vänta med att köpa en ny,

det kanske är sladden till skrivaren som är trasig !

Om din skrivare inte fungerar som den ska, så kan det vara kabeln som går mellan datorn och skrivaren, som har gått sönder. Dagens skrivarsladdar – de så kallade USB-kablarna – är mycket ömtåliga, jämfört med de robusta SCSI- och parallellkablar som man använde förr. De gick nästan aldrig sönder.

När du köper en ny skrivarkabel, så är det en USB-A till USB-B-kabel du behöver. USB-A, är den platta USB-kontakten som skall in i din dator, och USB-B är den mer kvadratiska kontakten som skall in i din skrivare.

Även om det till slut visar sig att det var skrivaren som var trasig, så kan du ändå ha nytta av en ny skrivarsladd. – De USB-kablar som följer med dagens nya skrivare, är nämligen vanligtvis för korta, för att de skall gå att använda på lång sikt till skrivaren.

Bild på en USB-A till USB-B-sladd till skrivare

.

Närbild på en USB A, och en USB-B-kontakt

.

Tänk på att köpa en så lång sladd som möjligt, för det är oftast bättre att ha en för lång sladd, än en som är för kort !

Tänk också på att utskriftsjobben kan ha samlats på hög, under tiden som din skrivarsladd var ur funktion, så därför kommer skrivaren kanske att mata ut alla uppdämda utskriftsjobb nu. För att avbryta ett utskriftsjobb, går du till kontrollpanelen, sektionen för skrivare och övriga enheter, och avbryter de utskriftsjobb du önskar.

.

Lycka till !

SPARA I FIL / SKRIV UT, HÄR


     Kommentera artikeln,  HÄR

kokthans2


Du kanske också gillar: / You may also like: Title of the document .
SPARA I FIL / SKRIV UT, HÄR > - SAVE TO FILE / PRINT, HERE >
Gilla oss på Facebook / Like us on Facebook:
Läs artikeln ren, HÄR > / Simple version, HERE >

Permalänk till denna artikel / Permalink to this article:

http://kokthansogreta.nu/?p=20152

För att kommentera artikeln, klicka på den gröna knappen med det vita krysset på: / To comment this article, press the green button with the white cross on it:
     

ANNONSER / ADS:
.

.
.KHOG/Ih Z 7 (670x250)


Nav./Exit:

 Läs / Read

 Meny/Menu

 Bookmark

 Stop scroll

 Hem/Home

 Print / Save

 Appar

 Apps

 bing >

 DuckGo >

 facebook >

 Google >

 hitta.se >

 Merinfo >

 Privatelee >

 Spotify >

 Wikipedia >

 YAHOO! >

 Yandex >

 YouTube >

O
p
e
n

-

A
P
P
S

-

C
l
o
s
e
© Kokt Hans o Greta.nu