Kokt Hans o Greta.nu » Hälsa

Kokt Hans o Greta.nu

Välkommen till webbplatsen "Kokthansogreta.nu" - En journalistisk webbplats, startad år 2009, som består av konsumentjournalistik, litteratur, kåserier, och molnbaserade appar !

Welcome to our website "Kokthansogreta.nu" - A journalistic website, started in 2009, composed of consumer journalism, literature, columns, and cloud-based apps !


KHOG/Ih Z 2 (982x120)

Använder du en mobil enhet ? - dubbelklicka i detta område, så blir texten större !    Do you use a mobile unit ? - For larger text, doubleclick in this area !

Tunnsått för ovanliga pillesnopp-mått ?

_____

Behöver du köpa gummi ?

- Hoppas i så fall att pillesnoppen är “normalstor” !

Annars kan det bli klurigt att hitta kondomer…

Alla har ju olika storlek på sina penisar.

Vi är ju människor, och det innebär att vi är olika, även om en del vill få in oss i samma form.

- Vissa personer har “48″ i skostorlek, och de har ofta svårt att få tag i passande skor i vanliga skoaffärer, utan de får specialbeställa skor, eller gå omkring i gummistövlar.

Vissa människor har extremt stora bröst, medan andra nästan ser “planhyvlade” ut. Vissa människor har besvärliga synfel, som gör att de måste byta glasögonlinser flera gånger om dagen. – Medan andra människor har överdrivet skarp hörsel, så de måste ha öronproppar på sig jämt och ständigt.

Alltså, vi är olika.

Och när man skall köpa kondomer, så verkar diskrimineringen vara total i landets livsmedelsbutiker och apotek. För där förväntar de sig att kunderna skall ha snorrar i normalformatet, dvs 5,3 centimeter breda, och 18 centimeter långa. Och passar kunden inte in i den mallen, kan man tydligen inte använda kondomer…

- Eller, hur är det tänkt ?

Efter att ha granskat ett flertal av landets apotek och mataffärer, kunde jag konstatera att den längsta kondomen som jag hittade, var 19 centimeter lång, och 5,8 centimeter vid, och kostade 99 kronor, i 5 – pack.

Och den minsta kondomen som jag hittade, var 18 centimeter lång, och 5,1 centimeter vid.

Men, då undrar jag en sak,

Alla människor som har mindre, eller större snorrar än dessa mått, vad skall de använda för skydd ? – Kondomer är väl det enda skydd mot könssjukdomar som finns ?

- Eller ?

Jag känner flera människor som har penisar, som är en centimeter långa, i erigerat tillstånd, och som man måste locka fram, med en sockerbit.

Och jag känner flera människor, som har mellan 25 och 30 centimeter långa penisar, så att apparaten hänger ned, längsmed ena benet.

- Vad skall dessa människor använda för kondomer ? – Köper de latex i lösvikt och “stöper” egna kondomer ?

.

.. - Vad hade John Holmes gjort ? -

När man frågar apotekspersonalen, ifall de har kondomer som är cirka 25 centimeter långa, så tittar de på en som om det var ett “aprilskämt”, och säger ” – Jag kan ingenting om det där.

Och frågar man expediterna hur hårt slitage en viss kondom klarar, så vet de inte det heller.” – Det har jag ingen erfarenhet av.”, som de kallar det.

- Är de utbildade överhuvudtaget, de som står inne på apoteken, eller har man dragit in folk direkt från gatan, och ställt dem där bakom disken ?

- Har de aldrig haft samlag själva ? – Har de aldrig ens sett en penis ?

Och dessutom verkar apotekspersonalen bli generad, så fort man börjar prata om penisstorlekar. – Är inte det konstigt ?

Är det inte 2012 nu, och vi lever i ett civiliserat samhälle ? Att gå in på ett apotek idag, känns som att komma tillbaks till 1800-talet. – Märkligt.

Jag tycker det är konstigt att vi fick lära oss att använda kondom, redan när vi gick i skolan, både som barnbegränsande medel, och som preventivmedel mot sjukdomar.

Och ända sedan Sighsten Herrgård kom ut som AIDS-sjuk den 30 juli 1987, har ju 1000-tals kampanjer ägt rum, för att vi alla skall använda kondom, för att förebygga könssjukdomar, såsom Herpes och HIV.

Men varför är det bara vissa människor som skall ha rätt till detta skydd ?

- De med “normalstora” penisar.

Alla små-vekade och stor-vekade individer, skall tydligen inte få chansen att ha “säker sex” ?

- Hur gör ni, som har ovanliga pillesnopp-mått ? - Skriv och berätta !

Förvirringen blev ännu större, när jag surfade på internet och hittade en kondom, som de kallade för “Världens största kondom”, och den var 22 centimeter lång, och 6,4 centimeter vid. Alltså endast marginellt större, än de största kondomerna ute i butikerna…

Och den minsta internet-kondomen som jag hittade, var 16 centimeter lång, och 4,5 centimeter vid. Men, en pillesnopp som är 4,5 centimeter bred, kallar i alla fall inte jag för en “liten snopp”.

…Och då utestänger man väl några tusental ur den svenska befolkningen från möjligheten att använda preventivmedel. – Både kvinnor och män…

__________

- Hur kan det vara så här ?

.

 Kommentera HÄR


Du kanske också gillar: / You may also like: Title of the document .
SPARA I FIL / SKRIV UT, HÄR > - SAVE TO FILE / PRINT, HERE >
Gilla oss på Facebook / Like us on Facebook:
Läs artikeln ren, HÄR > / Simple version, HERE >

Permalänk till denna artikel / Permalink to this article:

http://kokthansogreta.nu/?p=7854

För att kommentera artikeln, klicka på den gröna knappen med det vita krysset på: / To comment this article, press the green button with the white cross on it:
     

ANNONSER / ADS:
.

.
.KHOG/Ih Z 7 (670x250)

LÄS FLER ARTIKLAR...> / READ MORE ARTICLES...> »

Nav./Exit:

 Läs / Read

 Meny/Menu

 Bookmark

 Stop scroll

 Hem/Home

 Print / Save

 Appar

 Apps

 bing >

 DuckGo >

 facebook >

 Google >

 hitta.se >

 Merinfo >

 Privatelee >

 Spotify >

 Wikipedia >

 YAHOO! >

 Yandex >

 YouTube >

O
p
e
n

-

A
P
P
S

-

C
l
o
s
e
© Kokt Hans o Greta.nu