Download  ”Mozilla firefox”  for Android>

.

.

.

.

Download  ”Seamonkey”  for mobile>

.

.

.

.

Download  ”Opera”  for mobile>

.

.

.

.

Download  ”Chrome”  for mobile>

.

.

.

.

Download  ”Internet Explorer”  for mobile>

.

.

.

.

Download  ”Safari”  for mobile>

.

.

.

.

Download  ”Dolphin”>

.

.

.

.

Download  ”UC Browser”>

.

.

.

.

Download  ”Lightning Browser”  for Android>

.

.

.

.

Download  ”CM Browser”  for Android>

.

.

.

.

Download  ”Next Browser”  for Android>

.

.

.

.

Download  ”Javelin”  for Android>

.

.

.

.

Download ”Puffin Browser”>

.

.

.

.

.

Välkommen till webbplatsen ”Mobila webbläsare” !

 

Härifrån kan du ladda ned tretton av marknadens allra bästa webbläsare, anpassade för mobila enheter –

 

Mozilla Firefox, Opera, Google Chrome, Dolphin, Safari, Seamonkey, Internet Explorer 11, Lightning Browser, UC Browser, CM Browser, Puffin, Javelin, och Next Browser.

 

En webbläsare är ett program som gör det möjligt att surfa på webben.

 

Tänk på, att när du köper en mobil enhet, såsom en smartphone eller en surfpad, är det sällan en högkvalitativ webbläsare som är förinstallerad i enheten, utan bara ett slags tillfällig webbläsare, ofta benämnd ”Internet”, eller liknande.

 

Denna tillfälliga webbläsare är bara till för att du skall komma igång och surfa på internet så snabbt som möjligt, och kunna gå ut och ladda ned alla nödvändiga program och plugins som du behöver.

 

Den förinstallerade ”tillfälliga” webbläsaren, visar inte webben på ett korrekt sätt, och du kommer att märka att texter och designelement inne på webbplatserna som du besöker, ofta är söndriga och bristfälliga.

 

Därför kan det vara viktigt att ladda ned någon av dessa ”professionella” webbläsare, som klarar av att återge webben på ett rättvisande sätt.

 

Och tänk även på att ju fler webbläsare som du har installerade i din mobila enhet, destå fler val kan du göra, och destå mer rörelsefrihet får du ute på internet, – vissa webbläsare klarar nämligen av att visa vissa webbplatser bättre än andra webbläsare.

 

De webbläsarlogotyper som visas på den här webbplatsen, ägs av varje enskild webbläsare, och är bara publicerade enligt kokthansogreta.nu’s särskilda visningslicens.

 

När du skall ladda ned en webbläsare och klickar på en länk, skickas du till en extern webbplats, där du kan starta nedladdningen.

 

 

MVH Redaktionen/
Kokthansogreta.nu

Kontakt:
Mail: kokthansogreta@yahoo.com