Nyheter24:

Är du på jakt efter ett nytt jobb? Här är åtta yrken utan krav på utbildning, där efterfrågan på personal är stor.

När sommaren närmar sig är det många som tar fram cykeln igen. Men ajabaja, det är inte bara att ut och cykla. Nyheter24 har pratat med Viktor som arbetar på en cykelbutik i Stockholm, som berättar om vanliga slarv-missar som människor gör med sina cyklar.

Karin Löf och Johan Persson, som på Instagram går under namnet "Sparmakarna", har som mål att nå ekonomisk frihet. – Ekonomisk frihet för oss betyder att vi har tillräckligt med pengar för att kunna leva på våra passiva inkomster, säger Johan till Nyheter24.

Ibland blir det krångel när man ska hämta ut post. Detta händer speciellt ofta för par, berättar Fredrik Borgström som arbetar på postombud. Han berättar för Nyheter24 om den stora missen som par gör när de ska hämta paket.

En ny dokumentär om Ace of Base sänds just nu på Viaplay, och skildrar bandets motgångar och framgångar. För Nyheter24 berättar Jenny Berggren om baksidan med kändisskapet och vad hon har för kontakt med de övriga medlemmarna i dag.

Anna Kinberg Batra är sedan mars 2023 landshövding i Stockholms län och har på sistone hamnat i rejält blåsväder. Nyheter24 har kikat närmare på Kinberg Batras bolag och inkomst.

Adam Aamann är det senaste tillskottet i programledarkvartetten i "Trädgårdstider". För Nyheter24 avslöjar Malin Persson hur det varit att välkomna den danske kocken in i gänget.

Hamburgarkedjan Max arbetar med ett trädplanteringsprojekt i Uganda för att minska sitt klimatavtryck. Men enligt en granskning av Aftonbladet har projektet fått motsatt effekt.

Flera klassiska frukostelement riskerar att bli olagliga efter att EU-rådet röstat igenom förändringar i de så kallade "frukostdirektiven". Här är livsmedlen som berörs.

Här kommer morgonens nyheter i korthet.

Ännu mer från Nyheter24, HÄR >>>

.

Tweets - Nyheter24:
Share on reddit
Bookmark this on Delicious
Share on FriendFeed
email this
LINEで送る
Newsing it!
Bookmark this on Google Bookmarks
Bookmark this on Yahoo Bookmark