News Voice (Nyhetsfördjupning):

Varje väststödd ukrainsk attack mot Rysslands Krim-bro eller själva Krim kommer att mötas av en kraftfull motaktion från Moskva, varnar det ryska utrikesministeriets taleskvinna Maria Zakharova. Varningen följer på ett färskt uttalande av Ukrainas FN-sändebud Sergey Kislitsa, som antydde att Krimbron som förbinder halvön med fastlandet inte kommer att stå kvar i slutet av 2024, […]

Brittiska The Guardian skriver 2010 att Ukrainas dåvarande president Viktor Janukovytj genom Kharkiv-pakten kom överens om att förlänga hyresavtalet för Rysslands militära flottbas på Krim.

Ett 50-tal amerikanska senatorer uppmanar Biden-administrationen att stoppa WHO:s pandemiavtal.

En händelse som utspelade sig i september förra året har nu lett till att Andreas Sidkvist, ledaren för partiet MoD har polisanmält den välkända aktivisten Mathias Wåg för ofredande.

Nyligen har två poliser dömts till fängelse i ett år. De kommer även att bli av med jobbet efter att de fångats på kamera med att medvetet koka ihop en falsk historia för att sätta dit en misstänkt. Hela händelsen började när två poliser fick ett larm om utryckning till en lägenhet i Landskrona. En […]

I det dynamiska landskapet av personlig ekonomi, är det tydligt att en standardlösning inte fungerar för alla. Med ett växande behov av individuellt...

En utställning med diverse militär utrustning som beslagtagits under Ukrainakonflikten öppnade i Moskva på onsdagen. Här kunde ryssar och turister titta på svenska Stridsfordon 90.

"Det mest grundläggande faktumet om svenska tidningars rapportering om det israeliska anfallskriget mot Gaza är att den nästan utan undantag varit apologetisk till Israel..."

"Utan en adekvat förståelse för hur det mänskliga förnuftet formar civilisationers riktning behåller västerländska beslutsfattare en önskan om att dominera."

Tusentals människor från flera länder planerar att besöka FN den 1:a juni 2024 för att förklara sig självständiga från globala institutioner som WHO och WEF, samtidigt som de firar kulturell och individuell suveränitet.

Stefan Whilde beskriver i denna historiska krönika uppkomsten till allopatisk medicin och "våldsamma läkemedel", ett lönsamt samarbete mellan John D Rockefeller, Frederick Gates, Andrew Carnegie och Abraham Flexner.

Western governments and media have deliberately lied about China's Social Credit Score System as if driven by political and ideological criteria, says Brian Berletic.

Grupptalan som för närvarande befinner sig i Londons High Court innefattar för närvarande 51 fall av dödsfall och hjärnskador pga blodproppar orsakade av AstraZenecas covidvaccin.

Kulturmarxism är ett sammanfattande begrepp för samhällsorienterade ideologier, som baseras på postmodernistisk filosofi.

Lördagen den 20 april 2024 brändes en villa ned i skånska Sjöbo i vad polisen rubricerar som mordbrand. Fyra och ett halvt dygn senare störs, under ett par minuter, ett politiskt möte i Gubbängen.

.

Ännu mer från News Voice, HÄR >>>

.

Tweets - News Voice (Nyhetsfördjupning):
Share on reddit
Bookmark this on Delicious
Share on FriendFeed
email this
LINEで送る
Newsing it!
Bookmark this on Google Bookmarks
Bookmark this on Yahoo Bookmark